26. oktoober 2010

VEERANDI LÕPP

Esimene veerand möödus väga kähku, onju! Võtame loo kokku. Vanemas kooliastmes õpib ainult viitele kolm õpilast, neist üks, Brigita, on meie oma! Nelja-viielised tunnistused said Kaidi L ja Markus S. Tublid!
Puudulikud hinded pidi klassijuhataja kahjuks kirjutama koguni nelja õpilase palgalehele. Kokku 14 kõverikku! Hädas ollakse põhiliselt loodusainetega. Ei oskagi õnnetut seisu kuidagi kommenteerida, kurvaks teeb, et õppimine pole popp. Ka puudumisi on paljuvõitu, ei hakka siinkohal konkreetseid nimesid välja tooma, aga nii mõnigi puudulik oleks õpetajate sõnul jäänud tulemata, kui õpilased oleks olnud õigel ajal koolis ja likvideerinud oma viimased võlad. Seega pole küsimus teadmiste puudumises või selles, et mõistus ei võta, vaid laiskuses, tahtejõuetuses ning kergema vastupanu teed (koolist poppi tehes) minemises. Palju jäi silma ka hajameelsust ja niisama unustamisi.
Veerandi parimad hetked seostusid õpetaja jaoks Brigita ilmumisega meie hulka ja tema ülisärav-päikseline hoiak-suhtumine ning selle nakatav mõju meile. Kuulsin mitmel korral, kuidas Sa teistele ütlesid, et nad ei vinguks. Kaidi B-ga olete suurepärased korraldajad-asjaajajad. Sobite hästi õpilasomavalitsusse. Kaidi L võiks klassivanemana (vastu tema tahtmist vist küll) olla krapsakam, aasta on alanud kuidagi uniselt või kuidas, Kaidi? Loodetavasti ärkad varsti ikka suveunest üles. :) Martin ja Markus S on kindlasti võimelised paremateks hinneteks ja käitumiseks. Taavi, Mari-Liis, Birte ja Sven peavad õppimisele (eriti õp. Luule ainetele) rohkem tähelepanu pöörama. Markus O ja Sandra püüavad samamoodi (või paremini) jätkata.
Veerandi meeldejäävaim sündmus oli kindlasti õp. Veera korraldatud Venemaa reis, kaasas käisid meie klassist Sandra, Kaidid, Brigita, Birte, Markus S ja õp. Kati. Reisil käitusid seitsmendikud hästi, olite väga vahvad ja vaprad!
Mari-Liis
Rahul pole kahtede ja hoolsuse hindega, aga olen ise süüdi. Meelde jäid tervisepäev ja õpetajate päev. Meie klassis hoiavad poisid ja tüdrukud eraldi, üldiselt saavad kõik hästi läbi. Vaheajal olen sõpradega, passin kodus ja arvutis, loen raamatut, vaatan telekat ja olen õues. Uuel veerandil üritan paremini õppida. Klassiga võiks teha klassiõhtu ja minna Skyparki. Veerandi kokkuvõttev hinne: 3-
Kaidi L
Mul oli neli "4" ja ülejäänud "5", käitumine eeskujulik ja hoolsus hea. Meelde jäi Venemaa reis, õpetajate päev ja õp. Luulega Pärnumaal käik. Klassi tulid uued õpilased Brigita ja Sven. Hinded olid kõigil halvemad. Poisid ja tüdrukud hoiavad omaette. Vaheajal olen kodus, lähen Kehrasse ja külla tuleb vanaonu Venemaalt. Uuel veerandil võiks klass olla sõbralikum ja ühtsem, hinded paremad. Klassiga võiks minna Tallinnasse.
Martin
Hinded olid halvemad, kehalises viiterida, matemaatika hea. Tegin palju trenni. Poisid ja tüdrukud hoiavad eraldi, uute õpilastega saame läbi. Martini soovitus: ARENEGE KÄHKU JA SAAGE PUBERTEEDIST ÜLE! Vaheajal teen ainult sugulasega trenni. Uuel veerandil püüan paremini õppida õp. Luule ainetes. Klassiga võiks minna seiklusparki. Hinne endale: 3
Sven
Olen hinnetega rahul, paremini ei saaks. Sellel veerandil magasin palju. Meie klass on norm. Vaheajal plaane pole. Uuel veerandil plaane pole. Hinne endale: 5+.
Markus O
Hinded pole kõige paremad, aga kahtesid pole. Hindeid oli raske saada. Sellel veerandil olin palju arvutis. Meie klass on tore, lahedad uued õpilased. Vaheajal mängin arvutiga. Uuel veerandil plaanin mitte saada kahtesid, klassiõhtut ei taha mitte. Hinne endale: 3.
Taavi
Hinded halvad, oleks saanud paremini. Sellel veerandil läksin trenni. Meie klass on hea. Vaheajal puhkan. Uuel veerandil õpin paremini. Koos võiks minna jõulude ajal linna, Skyparki, teha klassiõhtu. Hinne endale: 2.
Markus S
Hinded neljad-viied. Käisin jõusaalis ja Venemaal. Klassis on poisid ja tüdrukud eraldi. Vaheaja plaanid: jalgpall, bmx, chill. Uuel veerandil ei lase hindeid alla ja õpin hästi. Klassiga võiks minna Skyparki ja linna. Hinne endale: 4.
Birte
Hinded normaalsed, aga pole rahul. Klassi tulid uued õpilased. Käisin Venemaal ja õp. Luulega bioloogiamatkal, meelde jäi ka õpetajate päev. Vaheajal tahaks minna sugulastele külla ja reisile. Uuel veerandil tahaks klassiga Tallinnasse minna ja paremini õppida. Hinne endale: 5.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar