1. september 2010

ALGUS VALTU KOOLI MOODI















Aeg: 1. september 2010
Koht: Valtu kool
Põhjus: kooliaasta 2010/2011 algus
Kõigest lähemalt:
Valtu koolis õpib sellel aastal 120 last. Õpetaja Anne ja direktor Andres võtsid 1. klassi vastu koguni 19 pisikest, aga tähtsa näoga põnni. Uue klassijuhataja õp. Reeda said endised õp. Anne lillelapsed. Tänane aktus oli Valtu koolile omaselt südamlik, armas ja kodune. Tekkis tunne, et alustame ühtse kooliperena ja meie koolis on uhke ja mõnus õppida-töötada. Täna tutvustasime ka oma mustkollast koolimütsi, mida kõik soovijad ka edaspidi tellida saavad. Meie kooli moto on "Päike paistab kõigile!". Ja nii ongi!
Meie klass jätkab 11-liikmelisena, tervitame uusi seitsmendikke: särasilmset Brigitat ja täna-mitte-väga-kooli-lainel olnud Sveni. Endiselt naerupallitsesid Martin (arvas, et esimesel päeval ju veel võib) ja suvel palju tööd rabanud Taavi, pikkust olid juurde visanud Markus S ja Mari-Liis, Kaidi L tundus mõtlik ja vaikne, Kaidi B rõõmus uue sõbra Brigita üle, Sandra endiselt tagasihoidlik, Markus O natuke unine, Birte ootusärev ja positiivne. Tunniplaanis on päevad pikemad, lisanduvad mitmed loodusained, geograafia ja bioloogia, mida õpetab õp. Luule.
Õpetajalt said seitsmendikud kingituseks "Pai pubeka šoksi", mille tagumisel küljel seisis:
Manusta siis, kui sul esineb üks või mitu järgmistest nähtudest:
1) kiusav laiskus,
2) spikerdamise-slikerdamise-susserdamise-vusserdamise vajadus,
3) külmajudinad kooli läheduses,
4) kui kõik „SUURED“ tunduvad lollid ja mõistmatud,
5) jonnijorutuurid,
6) pidev tõmme arvuti või teleka poole.
Parima ravitulemuse saamiseks manusta 1. septembril ja korda, kuni nimetatud nähud kaovad.
Kui haigussümptomid ei kao, süvenevad või ilmnevad muud puberteedist või koolist tingitud kõrvalnähud, siis konsulteeri õpetaja või emme-issiga.
Õpetaja soovib, et oleksime üksteise vastu ausad ja avatud, austaksime ja hindaksime igaühe omapära ja arvamust, jätkaksime aktiivselt ja rõõmsalt! Ligitikkuva (või juba platsis oleva) puberteediga on raske hakkama saada, teada värk, aga see pole siiski parandamatu haigus ning möödub loodetavasti valutult nii seitsmendike enda, lapsevanemate kui ka klassijuhataja jaoks. :)

Ilusat kooliaastat kõigile seitsmendikele, emmedele-issidele ning õpetajatele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar