12. aprill 2010

"HIGH SCHOOL MUSICAL"


7. aprillil käisime Tallinnas Nuku- ja Noorsooteatris vaatamas kuuma noortemuusikali "High School Musical". Peaosades superstaar Ott Lepland, Mari Ronimois ja Getter Jaani. Kokku tuli kaasa 50 õpilast-õpetajat, meie klassist viis teatrihuvilist: Mari-Liis, Kaidi L ja B, Martin ja Markus S. Tundus, et etendus meeldis, kuigi filmi peeti vist paremaks. Nüüd sõna teatrikülastajatele:

Mari-Liis:
Kui etendus algas, ehmatasin alguses, sest volüüm oli nii vali. Etenduse käigus harjusin ära. Kõige rohkem lauldi laulu "Metskassid" ja mul siiamaani kummitab see. Kui algas vaheaeg, kulus juba saalist väljajõudmiseks 10 minutit (õpetaja täpsustab: saal oli tihedalt rahvast täis, Nukuteatri koridorid ja ruumid aga väikesed). Jäätisemüüjaks oli "Ühikarottide" Neeme. Näidend jätkus põnevalt. Varsti sai etendus läbi ja läksime bussi. Seal sai jälle nalja. Kui Valtusse jõudsime, siis ema juba ootas.

Lavastuse sisust räägib ka Mari-Liis:
Etendus jutustas korvpallipoisi Troy ja uue õpilase Gabriella loost. Troy oli korvpallimeeskonna "Metskassid" kapten. Ta isa oli treener ja poisil oli seetõttu topeltkoormus. Gabriella-ella-ee-ee-ee oskas hästi keemiat. Troy tahtis koos Gabriellaga osaleda koolimuusikalis. See tundus võimatu, sest nii korvallivõistlus kui ka keemiaolümpiaad toimusid samal ajal. Lõpuks suudeti imekombel kõike. Lõpp hea, kõik hea!

Martin:
Etendus oli üpris hea ja huvitav, aga imelik oli kuulata neid laule eesti keeles. Kõik ei olnud nii täpselt sama ka nagu filmis. Kuulasin huviga, kuidas Ott laulis. Vaheajal ostsin juua ja šokolaadi. Kui kõik läbi sai, plaksutasime nii, et ei jõudnud enam käsigi liigutada. Kui bussis olime, kippus mul uni peale. Koju jõudes läksin kohe magama.

Kaidi B:
Käisime kolmapäeval Tallinnas teatris. See oli üliäge! Nägime seal jäätist müümas "Ühikarottide" Neemet. Ta oli täiega äge! :D Teater oli ka hea, nad laulsid live'is superhästi ja hea, et läksin vaatama. Kui järgmisel päeval lugesin lehest, et Nukuteatris läks järgmisel päeval sama etenduse ajal midagi põlema, siis tundsin kergendust, et meie etenduse ajal midagi ei juhtunud. Mulle meeldisid kõige rohkem näidendist need, kes mängisid Zeke'i, Taylorit, Troy'd ja Gabriellat. Kõik teised mängisid ka hästi, aga need meeldisid mulle kõige rohkem. Mulle ei läinud eriti hästi peale see, kuidas Getter mängis Sharpay'd, aga naljakas oli siiski. :D Bussis sai ka palju nalja. :) Hea oli!

Markus S:
Bussis oli juba lahe, tegime nalja ja rääkisime juttu. Kui kohale jõudsime, pidime natuke kõndima. Teatris andsime riided ära ja läksime oma kohtadele. Rääkisime natuke juttu ja siis etendus algas. Etendus oli vägev, mõned kohad ka naljakad. Kui tuli paus, siis ostsime jäätist ja juua. Olime veel eesruumis, sest söögiga sisse ei võinud minna. Kui etendus edasi läks, vaatasime edasi. Pärast etendust läksime riideid võtma. Rahvast oli palju ja kohe ei saanud kätte. Siis kõndisime bussi ja hakkasime koju sõitma. Mõnedel oli uni, teistel mitte. Jõudsime koju kell 11.

1 kommentaar:

  1. I want to thnx for the efforts you have put in writing this blog post. I am hoping the same high-grade blogpost from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skill has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.
    negative ion generator reviews consumer reports
    air purifier made in germany
    meat purifier

    VastaKustuta